Cebulka pisze:Z tego jak dobrze rozumiem wynika, że sadzenie szabrów zlotowych należy i tak odłożyć do jutra
zomarel pisze:Uprzejmie donoszę,że z ekokalendarzem,i z racji zaćmień od jutra do wtorku włącznie nie sadzimy i nie siejemy!!!!!!
Cebulka pisze:No to przykre bo ja właśnie muszę
megan pisze:No ja też muszę bo właśnie popadało i nie będę czekać bo znów mnie susza dopadnie
Szkoda,że pogoda nie chce współpracować z kalendarzem
tereklo pisze:A ja nie mam zupełnie czasu, przynajmniej nie żal, że roślinek nie przesadzam a powinnam.
Może uda mi się wyrwać i chociaż trawę skosić? Koszenie dozwolone? Nawet wzkazane - wolniej trawa powinna odrastać
Baś_22 pisze:tereklo pisze: Koszenie dozwolone? Nawet wzkazane - wolniej trawa powinna odrastać
Koszona trawa najwolniej odrasta w kwadrze uprawy czyli najbliższy termin od 11 - 18 czerwca
tereklo pisze:Baś_22 pisze:najbliższy termin od 11 - 18 czerwca
To wtedy musiałabym zatrudnić drwala a nie kosiarza
Cebulka pisze:Czytam "Żyjący Ogród".
Generalnie rózne myśli przechodzą mi przez głowę jak to czytam - ale generalnie nieźle się bawię
Cebulka pisze: Basiu - mam pytanie - czy siałaś pietruszkę w środę przed południem oraz marchew 8 czerwca i co o tym sądzisz?
zomarel pisze:... 25 lutego była pełnia i teraz do 11 III księżyca ubywa, ... ,nie siać,ale drzewa można ciąć ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości