Przepraszam Kawał Alfa o chrupiących kotkach (z artretyzmem) podoba mi się niezależnie od wielkiej miłości do kotków:) Mam wszak trzy koteczki-buraski, które są już z nami od sześciu lat.
A któżby nam zdzierał korek ze ściany i mruczał słodko w nogach łóżka?
Cebulka pisze:Że tak powiem - czy to do mnie ta alegoria?
Ela najwyraźniej się nudzi
Wiedza jest czymś, co istnieje w umysłach, nie w bazach danych – to relacyjna sieć faktów i umiejętności, wyuczona, praktykowana, z czasem doprowadzana do mistrzostwa.
To tylko pomocka dla tych co jeszcze nie uzupełnili profili, żeby nie musieli szukać! Korespondencja-prośba na dzisiejszym czacie! Admini wkroczą jak sobie Użytkownicy sami nie poradzą! a swoją drogą cebulko ..... ... to czemu nie
Sz_elka pisze: a swoją drogą cebulko ..... ... to czemu nie
To ja podpowiem: z powodu czasoniemania
Wiedza jest czymś, co istnieje w umysłach, nie w bazach danych – to relacyjna sieć faktów i umiejętności, wyuczona, praktykowana, z czasem doprowadzana do mistrzostwa.
aaa ten mityczny moment który podobno czasami niektórym się zdarza, ale istnienia którego jeszcze nikt z całą pewnością nie potwierdził?
Z tymi avatarkami to zalezy od ustawień kompa - w domu mi się po prostu tam gdzie brakuje avatarków pokazuje puste miejsce, zupełnie to optycznie nie przeszkadza - natomiast tu w Krakowie na kompie są takie duże czerwone krzyżyki - faktycznie źle to wygląda i wkurza, aż by się chciało coś z tym jednak zrobić