ulotna chwila pisze:Tereklo...ten temat i u mnie jest na ciągłej tapecie.Co do piekarnika to koniecznie trzeba patrzec na zużycie energii, na to czy ma funkcje szybkie nagrzewanie, czy ma tzw chłodne drzwiczki, co do zmywarki to patrz na ilość decybeli, zużycie wody na jeden cykl zmywania, szybkie programy, temperatury, sposób ułożenia sztućców(czy kosz, czy górna półka)
ulotna chwila pisze: no teraz to ja się zastanawiam dlaczego wczesniej nie przyszło mi do glowy ze nad zmywarke można dać płyte
, za to do głowy mi przyszło zeby nad nią dac piekarnik, ale mi odradzono
ulotna chwila pisze:a z piekarnikiem to odradzono mi ze względu na to, że bedzie ciągle zaparowywał od zmywarki
ulotna chwila pisze:jeszcze w kwestii pojemności piekarnika, to w takim mniejszym indyka na święto dziękczynienia raczej nie upieczesz
ulotna chwila pisze:a czy piekarnik moze byc koło lodówki?(zakładając ze ma funcję chłodzenia obudowy)
tereklo pisze:Póki co to rodzina dwuosobowa a częściej jednoosobowa, a ile tych okazji na indyka? Na dwóch poziomach nigdy jeszcze nie piekłam, jakoś nie wpadłam na to, ze tak można.Cebulko, przy kupnie sprzętu sugerujecie się też marką? Jakas ulubiona? Dziadki używają tajin?
tereklo pisze: Niech no ulotna znajdzie źródło na te śliczne malowane
Baś_22 pisze:tereklo pisze: Niech no ulotna znajdzie źródło na te śliczne malowane
o tak ! jak już mam kupić to żeby także oko cieszyło
ulotna to wiesz już jakie masz zadanie w Nowym Roku, koleżanki czekają
Sz_elka pisze: Ja myślę Basiu, że Ty jesteś bliżej celu :
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość