koliberek pisze:a niby w którym miejscu na początku strony jest nr posta ? bo ja chyba zaslepłam
Cebulka pisze:Bo szczerze powiem to nie wiem jak mamy ustawione pochwały, wydawało mi się że nie są ograniczone
Cebulka pisze:Inna sprawa, że właściwie nie mamy na forum ustalone za co właściwie te pochwały sobie przyznajemy
Cebulka pisze:Szela - z innej beczki - czy widzisz w prawym górnym rogu nieswoich postów wśród możliwych przycisków + i - ?
Sz_elka pisze:Cebulka pisze:Szela - z innej beczki - czy widzisz w prawym górnym rogu nieswoich postów wśród możliwych przycisków + i - ?
Niestety, ja też nie widzę niczego poza quote! Tak że możliwości mam ograniczone!
Cebulka pisze:Andrzeju - jak kiedyś zaglądniesz tu na dłużej to bądź łaskaw rzucić okiem jak ta sprawa jest właściwie rozwiązana. Ja w swoim profilu adm. nie widzę możliwości zmieniania czegokolwiek z pochwałami, ty pewnie będziesz miał coś takiego
gruby miś pisze:szeluś! masz! całe mnóstwo pochwał, tylko wszystkie ustne!
Sz_elka pisze: ... i tego się będę trzymać!
- Bardzo mnie cieszą tylko takie - w oczy - jeśli oczywiście zasłużone ! ... a przy tym można się nieco pokrygować i fajnie jest!
Sz_elka pisze: To pewnie z tego powodu nie mam jeszcze ani jednej pochwały!
Sz_elka pisze:Dziękuję Mietku za uznanie, choć może trochę po znajomości ?!!!
Wróć do Komunikaty, instrukcje, poradniki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości