cicho_borowska pisze:A ja się właśnie zastanawiałam skąd wziąć nasionka kukurydzy, bo w sklepie to chyba nie widziałam, albo słabo się przyglądałam torebeczkom.
czat z 21 maja 2015, 08:34 pisze:annorl1 - ale fasolka pięknie mi schodzi no i w tym roku posadziłam 3 nasiona do jednego dołka Jak ja to mówię "indiańskie" nasiona czytałam na forum o tym, ale głównie to w programie Pawlikowskiej o tym słyszałam i to mnie natchneło Rok temu sadziłam tak, ale było za późno i plonów nie doczekałam. A w dołek posżły dynia, fasola tyczna i kukurydza
Sz_elka - czy ja Cię dobrze zrozumiałam Aniu, że do jednego dołka dajesz nasiona trzech różnych warzyw?
tereklo - Ania, jak to po trzy nasiona do jednego dołka? Ja to od zawsze tak sieję - nawet 5 fasolek do jednego dołka i ogórki też po trzy w kupce i co kilkanaście centymetrów.
annorl1 - Szela, tak dobrze zrozumiałaś 3 rózne nasionka do jednego dołka nawet tu na forum jest gdzies o tym wspomniane, ale nie pamiętam, zaraz poszukam
- http://myslglobalnie.blogspot.com/2014/ ... hnika.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości