Od kilku dni mam kłopot z logowaniem się na stronie. Niby się loguję, ale przy każdej odpowiedzi lub przy wejściu w jakiś temat muszę się logować ponownie. Bywa tak, że strona logowania pokazuje się mi kilka razy i trzeba się logować i logować, aż coś jakoś "załapie".
Nie wiem, czy to wina mojego internetu, czy coś mi w profilu szwankuje. Generalnie inne strony mi chodzą, ale czasem pojawia się komunikat, bym sprawdziła swoje połączenie z internetem. Na innych stronach dzieje się to sporadycznie, na ekotopiku w zasadzie trudno mi pisać, czy przeglądać tematy, bo dzieje się to cały czas.
Podczas logowania, czy oczekiwania na otworzenie tematu w lweym dolnym rogu pojawia się komunikat błąd na stronie z wykrzyknikiem na żółtym trójkącie, później adres strony i czasem, że gotowe.
Może mam jakieś inne ustawienia łącznia z internetem, bo miałam komputer w naprawie? Może powinnam zainstalować inną przeglądarkę, bo teraz mam tylko eksplorera? Nie wiem. Trudno mi poczytać, czy ktoś już miał taki problem, bo każde kliknięcie w temat, czy stronę to nowe logowanie, czasem wielokrotne.
Czy ktoś może coś doadzić, by wróciła i mogła Was czytać oraz pisać bez kłopotów?
Teraz np. najpierw pisało gotowe, a aktualnie pisze gotowe, ale wystąpiły błędy na stronie. (w tym lewym dolnym rogu, na pasku).
Dobra próbuję wysłać tego posta.
"Najtrudniejsze dzieło świata od łatwego trzeba rozpocząć, a największe dokonania od drobiazgów"
Lao Tsy