Samanta pisze:Ponieważ byłam zmuszona zmienic adres@, chciałabym podać aktualny, jak mam to zrobić?
ulotna chwila pisze:niby już jestem ekoraczkiem, a nic ni się nie wyświetla
dlaczego?
ulotna chwila pisze:a drugie pytanie...czym sobie trzeba zasłużyć, żeby ujrzeć swoją fotkę na stronie głównej?
ulotna chwila pisze:data zmieniona, ale pewnie znowu Wam się nie będzie podobała
czy ja muszę aż tak się obnażać publicznie?powiedzmy, że mam te 18 z hakiem
ulotna chwila pisze:niby już jestem ekoraczkiem, a nic ni się nie wyświetla
dlaczego?
beza pisze:Mam takie pytanie do tych osób które mają wpływ na wygląd i funkcjonowanie tego forum.
Czy jest możliwe aby zrobić coś takiego że będzie można wpisać w okienko "szukaj" jakiś wyraz dotyczący interesującego nas tematu, a po wciśnieciu enter wyskoczą nam wpisy zawierające to słowo, które szukamy.
Na przykład chciałabym znaleźć coś na temat gwiazdy betlejemskiej i wiem że ktoś o niej pisał, ale kiedy i gdzie to nie mam pojecia. Musiałabym przeczytać całe forum od deski do deski. A tak, wpisuję słowo gwiazda betlejemska w okienku "szukaj", klikam enter i pokazują sie wszystkie posty opisujące gwiazdę betlejemską.
Andrzej pisze:beza pisze:Mam takie pytanie do tych osób które mają wpływ na wygląd i funkcjonowanie tego forum.
Czy jest możliwe aby zrobić coś takiego że będzie można wpisać w okienko "szukaj" jakiś wyraz dotyczący interesującego nas tematu, a po wciśnieciu enter wyskoczą nam wpisy zawierające to słowo, które szukamy.
Na przykład chciałabym znaleźć coś na temat gwiazdy betlejemskiej i wiem że ktoś o niej pisał, ale kiedy i gdzie to nie mam pojecia. Musiałabym przeczytać całe forum od deski do deski. A tak, wpisuję słowo gwiazda betlejemska w okienku "szukaj", klikam enter i pokazują sie wszystkie posty opisujące gwiazdę betlejemską.
Dla tak postawionego wyszukiwania znajduję:
Wróć do Komunikaty, instrukcje, poradniki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości