Cebulka pisze:ITo bardzo urokliwe miejsce,Szumy. Rzeczka nazywa się Tanew i ma nietypowe dno na skutek jakiegoś fałdowania czy innych procesów geologicznych:
Cebulka pisze:U nas w Małopolsce nie ma tak, że jak wyjdziesz na jakieś wzgórze to widzisz na kilkanaście kilometrów aż po horyzont, do granicy widoczności - zawsze jest tak, że na końcu bliżej lub dalej jest góra, która to zasłania...
Cebulka pisze:(...) od strony Morskiego Oka idziemy ja z Jurkiem, od Murowańca moja siostra ze swoim mężczyzną a środkową noc spędzamy razem we czwórkę w Pięciu Stawach
Cebulka pisze:Andrzeju - piękne zdjęcie - ale chyba w tym roku już tyle śniegu nie będzie... W końcu zima była jaka była, w Tatrach też podobno mniejsza. Mam taką nadzieję przynajmniej, bo żeby przejść między Murowańcem i 5 Stawami, to przez którąś wysoką przełęcz musimy się przedostać, myślałam o Zawracie, ale przy takim śniegu to może być różnie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości