Andrzej pisze:Jest spowolniona Onaelu tylko, że Twój komputer "pamięta" tamtą wersję Borosi.
Musisz wyczyścić mu pamięć (pliki zawarte w Temporay Internet Files).
Kliknij PPM na ikonę Internet Explorer, wybierz "właściwości", potem "Usuń historię przeglądania".
Jakoś tak.
Anamaria pisze:Andrzej, no niemożliwy jesteś! Wielkie
Należy Ci się kolejna pochwała, bo spełniasz te nasze kaprysy ze stoickim spokojem i uśmiechem na ustach. Dzięki
Cebulka pisze:Oj, Koli, zmieniłaś swojego posta, a tak mnie ubawił...
Miałam nawet go przenieść do Humoru do "nietypowych próśb do Administratorów"
... tylko że internet u rodziców akurat był łaskaw siąść
Cebulko a co w nim było śmiesznego poza tym, ze działy mi się pomyliły???Anamaria pisze:Andrzej, no niemożliwy jesteś! Wielkie
Należy Ci się kolejna pochwała, bo spełniasz te nasze kaprysy ze stoickim spokojem i uśmiechem na ustach. Dzięki
Słusznie prawisz, Anamario...
Onaela pisze:Jakby się dało,to ja głosowałabym za spowolnieniem trzepotu,bo z takim szybkim wygląda na przerażonego
koliberek pisze:Nie umiem się zdecydować, ale chyba ten który szelka wybrała bedzie dobry, bo ten cały machajacy to moze przyprawic o oczopląs
Andrzej pisze:Onaela pisze:Andrzeju,i o Borosi chyba zapomniałeś ?
Prosiła o romantyczną wersją swojego avatarka
Borosia już zmieniona Onaelu.
A było to tak:cicho_borowska pisze:a czy moje nerwowe mruganie i węszenie też da się spowolnić?cicho_borowska pisze:To ja poproszę spowolnioną borosię.
Andrzej pisze:Jest spowolniona Onaelu tylko, że Twój komputer "pamięta" tamtą wersję Borosi.
Musisz wyczyścić mu pamięć (pliki zawarte w Temporay Internet Files).
Kliknij PPM na ikonę Internet Explorer, wybierz "właściwości", potem "Usuń historię przeglądania".
Jakoś tak.
mietek pisze:Moim zdaniem skrzydełka mogłyby nawet chodzić szybciej, ale tułów powinien ruszać się dostojnie . Ale na koliberkach najlepiej zna się koliberek.
Wróć do Komunikaty, instrukcje, poradniki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości