Roman pisze:Nie dotrzymałeś słowa Łobuziaku!!!! Miały być tylko dwie sadzonki,a było...hmmm...
Znowu coś przeskrobałem - przepraszam, już w szkole miałem problemy z dodawaniem
Onaela pisze:Romanie,w sprawie Aloszenkina wymyśliłam kompromisowe rozwiązanie ......................................
Idziesz na takie rozwiązanie
Onaela pisze:
No i przepraszam,że sie rozczarowałeś,że to nie halogenek
Roman pisze: ale dużo lepsza jest zawartość
Onaela pisze:Mam zamiar uszczęśliwić koleżankę własną produkcją sadzonek
Będzie to Iza Z i Arkadia no i może Kodrianka- o ile mi sie uda cały eksperyment Wiem,że początki mogą być trudne,ale mam zamiar być dzielna
Roman pisze: Oj Onaelciu, jednak choroba Cię zmogła - to przez to jesienne osłabienie
Sztobry możesz pobrać późną jesienią albo przed samym ukorzenianiem.
O ile nie okrywasz krzewów wcześniej, to dobrym okresem jest grudzień
- przed nastaniem silnych styczniowych mrozów (jeśli takowe będą).
Jeśli nie ma różnicy w jakosci sztobrów pobranych póżną jesienią i wiosną,to ja wolę wiosnę. .Przez zimę mogłabym je przesuszyć zanadto,a tak bedą świeżutkie
Onaela pisze:Pomyślałam,że skonstruuję coś własnym sumptem,ze starej grzałki i lokówki do włosów
Szukam inspiracji,jak zrobić takie urządzenie...
Onaela pisze:To Ty,dawno temu zamieściłeś zdjecie mocno okablowanego urządzenia do ukorzeniania gdzieś chyba na " naszym "regale" na kafe...
mietek pisze:Czy w tym roku możliwe jest aby stać się szczęśliwym posiadaczem jednego sztoberka sławnego już aloszenkina?
Wróć do Drzewa i krzewy owocowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości