Słoneczko pisze: Wyobraźcie sobie aparat, który robi zdjęcie piwoni z zapachem...ile to jeszcze do wymyślenia.
Andrzej pisze:Ależ Koliberku, przecież widziałem Twe zdjęcia i zapewniam (jako męzczyzna):
- absolutnie Ci ten program nie będzie potrzebny. Obrabia się tylko wady a u Ciebie nic a nic nie ma do poprawiania
Cebulka pisze:Słoneczko pisze: Wyobraźcie sobie aparat, który robi zdjęcie piwoni z zapachem...ile to jeszcze do wymyślenia.
Słoneczko mnie też marzy się jakiś taki utrwalacz zapachów...
Wspaniale by było potem zimą przeglądać album ze zdjęciami bzów, konwalii, piwonii...
Ech, marzenia - nie bardzo sobie wyobrażam żeby to było możliwe, ale kto wie - głupich telefonów komórkowych też jeszcze niedawno nikt sobie nie wyobrażał
tuurma pisze: Ale całe rabaty zrobione sztucznie z kwiatków pościąganych z różnych zdjęć
tuurma pisze:Wiecie, komputerowa obróbka może zrobić wszystko. Już się przyzwyczaiłam do upiększanych modelek, a nawet znajomych, którym nikną zmarszczki, rosną piersi itd.
Ale szlag mnie trafił, jak otworzyłam ostatni Mój piękny ogród i ciężko znaleźć zdjęcie, które nie jest "kombinowane" z doklejonymi skądinąd kwiatami. I próbuj potem człowieku samemu uzyskać takie oszałamiające rabaty. Ech, płacz i zgrzytanie zębów. Rozumiem drobne poprawki, podbicie kontrastu, nawet kolorów kwiatów. Ale całe rabaty zrobione sztucznie z kwiatków pościąganych z różnych zdjęć
tuurma pisze:Właśnie, belvo. To gazeta, w której są np propozycje jak urządzić patio i mamy 4 zdjęcia niby tego samego patia. Tylko nikt go nie urządzał, doniczek nie nosił, płotu nie malował, tylko cała sceneria wyczarowana komputerowo, konewki nawet sztuczne doklejone.
To to jeszcze pikuś, ale np pokazują przepięknie i obficie kwitnącą w głębokim cieniu różę. Tylko, że ona w tym cieniu nie rosła bynajmniej - to sprytny magik od photoshopa ją wkleił w inną fotkę. A ty człowieku nie daj boże spróbuj ten pomysł powielić...
tuurma pisze:Właśnie, belvo. To gazeta, w której są np propozycje jak urządzić patio i mamy 4 zdjęcia niby tego samego patia. Tylko nikt go nie urządzał, doniczek nie nosił, płotu nie malował, tylko cała sceneria wyczarowana komputerowo, konewki nawet sztuczne doklejone.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość