Przy przeglądaniu zdjęć klikasz w górnym pasku monitora w OBRAZ i zmień obraz, klikasz na 800x600 i OK. Klikasz w PLIK i zapisz jako S, w oknie dodajesz nazwę i zapisz. I tak z każdym zdjęciem, a dodajesz do postu przez Dodaj zdjęcie do wiadomości.beza 62 pisze:Wac a gdzie zmniejszasz te zdjęcia np. z aparatu cyfrowego ? zanim trafią na pulpit
Nie wiem jak inni maja, ale u mnie jest pasek nad zdjęciem od lewej strony i pisze Plik, Edycja, Obraz, Opcje, Widok, Pomoc i nic wiecej nie kombinuję.beza 62 pisze:
A gdzie jest u Ciebie to miejsce OBRAZ na pasku, w jakim programie otwierasz zdjęcia ? czy to jest w przeglądarce ? bo ja nie mam przeglądarki
mietek pisze:Chciałem wstawić obrazek, a tu po raz kolejny fotosik każe mi tylko czekać, czekać.... i czekać - przypadek czy lepiej poszukać czegoś innego, a jeśli tak to czego?
mietek.
mietek pisze:Chciałem wstawić obrazek, a tu po raz kolejny fotosik każe mi tylko czekać, czekać.... i czekać - przypadek czy lepiej poszukać czegoś innego, a jeśli tak to czego?
mietek.
Wróć do Komunikaty, instrukcje, poradniki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość