magdziołek pisze: . Nie zwymyślacie mnie za ten pomysł
magdziołek pisze:Jest już tamat 1001 pomysłów na kamień w ogrodzie ,to może czas na propozycje zastosowania, wykorzystania drewnianych elemetnów w ogrodzie . Nie zwymyślacie mnie za ten pomysł
Na początek wkleję zdjęcie altanki ,o które prosiła Emmi. Sami z mężem ją budowaliśmy. Osobiście wbiłam w ażurowe ścianki 500 gwoździ.
Roman, zrozumiałam, że sam kładłeś kostkę, możesz podzielić się praktycznymi uwagami o podłożu, o podsypywaniu itp. Jedni radzą na piasku inni na suchej zaprawie cementowej... Smile . Na wiosnę planujemy położyć taką kostkę przed domem, właśnie takie kształtki ,które dają łuki, półkola itp... .
Jeśli chodzi o koszty to na 99% Roman na to pytanie nie odpowie, bo 100% wykonana we własnym zakresie (oprócz zakupu surowców) Byłem, widziałem i podziwiałem, naprawdę ładna.tuurma pisze:Romanie, czym pokryty jest dach Twojej altanki? Przyłączam się też do pytania Weigeli o koszty.
Romanie, czym pokryty jest dach Twojej altanki? Przyłączam się też do pytania Weigeli o koszty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości