Emmi pisze:Lucysia:)
To może załóż topik w kulinarnych o kosmetyce i leczeniu naturalnym?
Dodane po 4 minutach:
Werter//:)
Jak obiecałam próbowałam z tym albumem i zdjęciami, ale jakoś marnie to idzie. W galerii prywatne, czy osobiste - otwiera się już, bo wcześnej nie chciało, ale jesteś tylko TY, Tak pomyslałam, że może udało by Ci się powklejać dla wszystkich, czyli wchodząc każdy poszukał by swojego nicka, wszedłby i zapisał fotkę, co o tym myslisz?
Onaelu, rady, porady i sekrety tajników uprawy poszczególnych roślin udzielone przez bardziej doświadczonych w ich uprawie Forumowiczów, będą się pojawiać (oby jak najczęściej) w odpowiedzi na Nasze pytania jakie zadamy w poszczególnych Tematach ("Drzewa i krzewy owocowe", "Kwiaty w ogrodzie", "Kwiaty domowe", "Warzywa").Onaela pisze:to ja może zaproponuję dział "Rady i sekrety doświadczonych ogrodników"
Baś_22 pisze:Ja chciałabym zaproponować dział "Jaka to nazwa". Z dotychczasowych doświadczeń, także własnych wiem jakie to ważne aby znać nazwę kwiatka lub innej roślinki, którą się hoduje Nie ukrywam, że mam właśnie już przygotowane takie pytanie
Gorąco przepraszam za zwłokę w odpowiedzi ops:Baś_22 pisze:Ponawiam propozycję utworzenia działu "Jaka to nazwa", którą złożyłam na 1-ej stronie. Czy administrator może się odnieść do tej propozycji?
Wróć do Komunikaty, instrukcje, poradniki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości