magdziołek pisze: a serwatka na ricotę już podlana octami . Małżonek odlał sobie szklankę serwatki po korycińskim na chleb:) .
tereklo pisze:Podpuszczka cielęca jest droższa, ja kupuję u tego samego sprzedawcy i porównanie: zestaw podpuszczka cielęca + gratisy 26 zł, mikrobiologiczna + gratisy 10 zł. Moc: cielęca 3 krople na litr, mikrobiologiczna 1 kropla na litr. Kupuję płynne.
tereklo pisze: Basia, mikrobiologiczna to właśnie "grzybowa".
Czy ktoś miał kontakt z tymi specyfikami?
Cebulka pisze:Ty tak Tosia krążysz i krążysz wokół tematu sera, może niedługo zaczniesz robić?
Ale ostrzegam, taki samodzielnie zrobiony to nawet z solą świetnie smakuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości