Samanta pisze: A jak tam pieczywo na zakwasie, ma swoje zwolenniczki, czy raczej niebałdzo? ]
Ja cały czas piekę chlebek na zakwasie, także bułeczki, chałki itp. W ogóle nie kupuję pieczywa w sklepie
Samanta pisze: A jak tam pieczywo na zakwasie, ma swoje zwolenniczki, czy raczej niebałdzo? ]
Baś_22 pisze:Samanta pisze: A jak tam pieczywo na zakwasie, ma swoje zwolenniczki, czy raczej niebałdzo? ]
Ja cały czas piekę chlebek na zakwasie, także bułeczki, chałki itp. W ogóle nie kupuję pieczywa w sklepie
Cebulka pisze: Mój bakcyl chlebowy jakoś chwilowo uwiądł i wisi...
Samanta pisze:A jak tam pieczywo na zakwasie, ma swoje zwolenniczki, czy raczej niebałdzo?
tereklo pisze:. Basiu - mistrzyni chleba (i nie tylko) próbowałaś taki przepis z rzadkim ciastem? (
Cebulka pisze: To trzeba kurczę stale piec, żeby na bieżąco mieć to wyczute, ile jest dobrze -
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości