W tym temacie jest juz taki misz-masz że nic mu nie zaszkodzi
Tak więc moje inspiracje domowo-ogrodowe zdecydowałam że będę sobie wszystkie zbierać tu, bo temat działkowy pędzie w takim tempie, że zdjęcia giną w czeluściach i nir da się ich potem odszukać jak ich potrzebuję
ELEWACJE:
Mam (tfu tfu mam nadzieję) kilkanaście minut jeszcze czasu, to powklejam zdjęcia które robię ostatnio wracając do domu różnymi dziwnymi drogami i przyglądając się domom nowo wybudowanym - jak mają dobraną kolorystykę, dachy, balustrady, kolumny itp
Wprawdzie to jeszcze długa droga, ale nie wiem czy za kilka lat będę się miała czas nad tym zastanawiać, to będzie jak znalazł
Mój ulubiony dom w Byczynie:
Mój drugi-ulubiony, Rybna:
(muszę go jeszcze oglądnąć przy słonecznej pogodzie)
I ten trzeci (tylna droga do Tyńca)
Tu domy w samych odcieniach szarości i generalnie wygląda to trochę smętnie lub grobowo...
Szarość z ... błękitem? (Taklińskiego)
Tu niezłe okno, ciekawe jakie ma wymiary (Swoszowice)
Antyprzykład - z oknami można przesadzić
(droga do Koli)
Antyprzykład - trzeba uważać, żeby nie wyszedł mi taki seledynek
Marne zdjęcie ale też będziemy mieć takie trzy okna na ścianie garażowej i chyba lepiej wyglądają podłużne:
I też złe zdjęcie, ale i tak dość się najechałam żeby wrócić i je zrobić - tak będzie wyglądał nasz wykusz i balkon (czy ciut dłuższy?) tylko okno jedno całe
No, to już mam je wszystkie w jednym miejscu
Nigdy mnie jakoś tak nie ciągnęły specjalnie przeszklone ogrody zimowe, no ale... taka inspiracja