Baś_22 pisze:Jak widać na zdjęciach Sosenka bardzo się zagęściła i obecnie ma 4 stożki wzrostu.
Cebulka pisze:Baś_22 pisze:Jak widać na zdjęciach Sosenka bardzo się zagęściła i obecnie ma 4 stożki wzrostu.
Mam tylko niejasne wrażenie że ta sosenka... jest świerkiem
Cebulka pisze:Spoko wodza
Dla mnie na przykład kabaczek i cukinia to to samo, mimo że niektórzy uparcie to rozróżniają
beza pisze:Pomogłam też podnieść się żywopłotowi, który leżał na trawniku. Jednak do końca nie jest wyprostowany. Albo go zetnę więcej na wiosnę, albo sam może po jakims czasie się wyprostuje.
beza pisze:Zrobiłam dzisiaj tak jak mi radziłyście. Obwiązałam sznurkiem bardzo ścisło klonik i jałowca. Mimo to została taka minimalna szpara na styku tych połowek. Nie dało się tak idealnie dopasować tych złamanych powierzchni. I teraz tak się zastanawiam, czy jak bym coś w te szczeliny wsmarowała, jakąś maść, czy coś, to może by to pomogło się zrosnąć. Czy taka maść do smarowania ran drzewek może służyć jako taki wypełniacz w szczelinach po pęknieciach i może przyśpieszać ich zrastanie się
Wróć do Zdjęcia chorób i szkodników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość