tereklo pisze:Baśka, szalona kobieto! Jestes niemożliwa
koliberek pisze:Basia SUPER !!! Szkoda tylko ze nasi lepiej nie zagarali
zomarel pisze:[shock] No,nie wszystkiego po Tobie spodziewałabym się,ale nie takiego przyjęcia z okazji Euro.Rozumiem,że wino też było czerwone Buziaki, tak trzymaj i nadal nas zaskakuj swoimi pomysłami
amita pisze:[super]
amita pisze:Przeczytałam,że na mecz Polska-Portugalia i za nic nie mogłam dopasować łapki. Nie wiem czy się przyznać,. że jak już doczytałam Rosji to za nic nie mogłam się pokumać o co chodzi z ŁOPATKĄ do ciasta.Że niby tak się kojarzy?gdzież tu sierp lub młot Młot to jest ze mnie
Baś_22 pisze:
oj Szeluś, Ty to się zawsze do czegoś przyczepisz ....nie ważne co jest napisane na "łapce" tylko to, że jest w czerwonym kolorze ...a tak swoją drogą to masz rację, bo później oglądaliśmy mecz ROSJA:CZECHY
Sz_elka pisze:[skrob] znaczy kibicowałaś Rosji?
Baś_22 pisze:po prostu oglądałam wspaniały mecz
a tak naprawdę to pomysł udekorowania stołu w naszych barwach narodowych powstał dosłownie w ostatniej chwili tj. przy jego nakrywaniu
i zaczęło się szukanie po domu wszystkiego co w kolorze czerwonym, oczywiście nadającego się na stół, bo podstawa biała w postaci obrusu już była
Torcik jogurtowy, który zrobiłam wcześniej okazał się trafieniem w dychę jeśli chodzi o kolory
jak go robiłam nie miałam takiej świadomości, że będzie reprezentował barwy narodowe
Okazało się, że trochę tych rzeczy w kolorze czerwonym się znalazło
Cebulka pisze:Nie no jestem pełna podziwu
Grunt to znaleźć pretekst do zabawy
A Jurek który generalnie jest przeciwnikiem Euro zapowiedział że jak nasi z Rosjanami wygrają, to obwiesi dom i auto flagami narodowymi. No zobaczymy czy będzie miał taką okazję
belva pisze:A mnie jest smutno ze Czesi tak dostali od Rosjan....
To tylko mozna sobie wyobrazic jak w pyl zamienia innych
Baś_22 pisze:belva pisze: To tylko mozna sobie wyobrazic jak w pyl zamienia innych
niekoniecznie Belva to jest sport i nigdy nie można przewidzieć co się wydarzy. Rosjanie są dobrzy ale to nie znaczy, że nie da się z nimi wygrać.
Jak mawiał niezastąpiony Kazimierz Górski .."Piłka jest okrągła a bramki są dwie" więc wszystko jest możliwe i takiej wersji będę się trzymała
POLSKA BIAŁOCZERWONI
tomicron pisze:Ja kibicuję naszej reprezentacji, ale obawiam się, że ruski walec tak się rozpędził na Czechach, że po naszych też się przejedzie...
A propos barw narodowych - osłabiają mnie te kondoniki na lusterka samochodowe