Dziś ten wielki dzień Nastukaliśmy słuchajcie STO TYSIĘCY POSTÓW Z tej okazji wirtualny szampan dla Wszystkich, życzę sobie i Wam jeszcze sto tysięcy razy tyle, do końca świata i jeden dzień dłużej we wzajemnym wsparciu w sprawach małych i dużych, codziennych smutkach i radościach Pewnie jutro nie bardzo będę mieć czas być z Wami na Shoutboxie na wspólne imprezowanie to chociaż tu postawię jakąś dobrą flachę, co tam kto lubi
(Taaa ja wiem, że ten licznik postów to taki orientacyjny jest - ale kto odmówi wspólnej imprezy? )
Wiedza jest czymś, co istnieje w umysłach, nie w bazach danych – to relacyjna sieć faktów i umiejętności, wyuczona, praktykowana, z czasem doprowadzana do mistrzostwa.
Wiedza jest czymś, co istnieje w umysłach, nie w bazach danych – to relacyjna sieć faktów i umiejętności, wyuczona, praktykowana, z czasem doprowadzana do mistrzostwa.
"Z obecnego kryzysu są dwa wyjścia: normalne i cudowne. Normalne to takie, że Matka Boska jak zwykle zrobi cud i nas uratuje - a cudowne, że wszyscy zaczną uczciwie pracować, wypełniać swoje obowiązki itd."
Mój zegar pokazuje inną godzinę i spóźniłam się na toast ,ale,ale Cebulka mówiła że to dzisiaj więc i impreza wciąż aktualne.Wszystkiego najlepszego dla całego eko
No to ja dostukam pod te kolejne sto tysięcy, gdyż uprzejmie proszę o usprawiedliwienie nieobecności. W lesie zasięg jest, albo nie i z czasem różnie. O matko, 100 000 postów a ja nadal nie umiem ciąć fachowo winogron Nie mówcie Romanowi
Gwiżdżę na wszystko,zadzieram głowę,oglądam drzewa mandarynkowe.A sekret tego jest wciąż ten sam,że ciasny kaftan na sobie mam.