tomicron pisze:... to chyba w myśl zasady "Co nas nie zabije to nas wzmocni" hahaha
zomarel pisze:Magdziołku,a siałaś pietruszkę w środę ?
zomarel pisze:[lol] ;) .Nie wiem tylko,co na to turkucie powiedzą
annorl1 pisze:a ja nie rozumiem co Wy się tak nad turkuciami rozwodzicie? ja to bym chciała żeby na moim polu je szlak trafił i to wszystkie!
.
magdziołek pisze:A co do pietruszki... od paru lat miałam kłopot, bo nie chciała mi w ogóle rosnąć na grządkach... sadziłam niby co rok w innym miejscu, ( tak mi się wydawało) a wychodziło, że co dwa lata pietruszkę siałam w tym samym... a w którymś programie ogrodniczym powiedzieli, że pietruszkę, to sieje się na tym samym miejscu nie wcześniej jak po 4 latach ... no i wszystko się wyjaśniło . Teraz sieję pietruchę w doniczkach .
Cebulka pisze:Kurczę chyba muszę posiać pasternak żeby móc liście pooglądać
Zresztą korzeń też chętnie zobaczę jak wygląda bo nie widziałam (tzn może i widziałam ale bez świadomości tego zdarzenia )
Cebulka pisze:Alu, ale ta sama? Nie wyrastała w pędy nasienne? Czy siałaś co roku na wiosnę nowe nasiona w tym samym miejscu po wyrwaniu starych roślin?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości