Samanta pisze:Narazie ona jest malutka i ma wszystkiego ze 3 listeczki ale te listeczki obwąchałam szczegółowo jak się domyślasz pewnie i tak, wyraźna nutka , delikatna ale wyraźnie leci mandarynką a w każdym razie coś pomarańczowategoAnamaria pisze:I rzeczywiście pachnie mandarynkowo ?? To ja także staję grzecznie w kolejce po sadzoneczkę.Samanta pisze:Dostałam sadzoneczkę miety mandarynkowej, zobaczymy jak się przyjmie - powinna bo chyba wody jej nie brakuje? Jak sie rozrośnie, to sie podzielę z Wami
Jasne że jesteś w kolejce razem z Szelką!
amita pisze:No dobra,to teraz moi mili do raportu Samanto,jak mięta mandarynkowa?
tomicron pisze:A co to jest mięta mandarynkowa Wydaje owoce podobne do manadarynek ?
Cebulka pisze:Szeluś - to się przypomnij, bo ja mam tez jedną, skubnęłam od dziadka
Pachnie zupełnie jak pasta do zębów
Sz_elka pisze:Cebulka pisze:Szeluś - to się przypomnij, bo ja mam tez jedną, skubnęłam od dziadka
Pachnie zupełnie jak pasta do zębów
To ja się przypominam, jeśli oczywiście to nie będzie zbyt problematyczne, bo przecież jesteś w zasięgu ręki - nie tak jak Mandarynkowa Samanta - oczywiście mięta - do kolekcji!
Ależ ja się napaliłam na te mięty!
Anamaria pisze:Nie ma sprawy jeśli tylko państwo tuurmostwo zabiorą je dla Ciebie na Święto azalii 22.05. (ja niestety nie dam rady przyjechać )
Sz_elka pisze:No, to faktycznie - ręka w nocniku! trza będzie szukać albo .... najechać Sami daj namiary, a My to już załatwimy!
aukuba pisze: Marzy mi się mięta czekoladowa, może ktos z Was ma ździebko na rozmnożek?
Anamaria pisze:aukuba pisze: Marzy mi się mięta czekoladowa, może ktos z Was ma ździebko na rozmnożek?
Nie mam ale mogę mieć Wczoraj widziałam ją na targu pod Halą Mirowską. Jutro kupię sadzonkę (jak jeszcze będzie). Czy ona rzeczywiście pachnie czekoladą?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości