Na kafeterii Cebulka swego czasu wstawiała niby taką tabelkę - rozpisywała co w niej jest, bo na kafe nie da się wstawić tabelki - właśnie z podzieleniem pola na 4 części i tam były też podane plony poplony itd.
Ja to mam, to jak Cebulka nie będzie miała tego w jakiejś fajnej formie z archiwum, to służe moimi zapiskami.
Jako, że jestem laik do kwadratu, czytaj zielone , ogrodnicze ufo, w tym przypadku warzywnikowe ufo
i nawet nie zamierzam zawracać sobie głowy na tym poziomie wiedzy przedplonami, plonami itd
Strata czasu na razie. Z małżonkiem zdecydowaliśmy się na bieżącą konsumpcję i oby to co chcemy posiać nam urosło
to i tak będzie niebywały sukces
Natomiast sąsiedztwo roślin wcale nie jest takie skomplikowane. Zmierzyłam się z tym w zeszłym roku i fakt trochę to zajęło czasu, bo to to lubi, ale tego już nie lubi
A mówią, że to gatunek ludzki jest jakiś taki ,,lewy,,
W każdym razie mnie posłużyły za pomoc paski podłużne z opisem : marchewka, cebula, por, buraczki itd i przekładając je według sympatyzowania z roślinami doszłam do końcowego efektu
Może Ci ten pomysł pomoże
Jak nie, to podaj co chcesz mieć i spróbujemy to ułozyć
A odmian będę szukała tutaj na forum
Wiele było polecanych
Damy radę!!! Cicho-borowska
damy radę
Mam na razie przewidziane 72 m2 na warzywnik i w zapasie około 25 m2. To i tak niedużo porównując z baś warzywnikiem, ale stwierdziliśmy z małżonkiem oby udało nam się zagospodarować te 72 m2 .