amita pisze:Ja podchodzę do uprawy z filozoficznym spokojem,nawet jeśli tylko moje pomidory raczyły zakwitnąć jesienią,cóż,trudno.Będzie lepiej,za to seler się udał.
beza pisze:[Co zrobić żeby mieć swoją świeżutką marchewkę ze swojej działki w końcu lutego ?
beza pisze: jak wysieję te poziomki do doniczek to one dobrze zniosą później przesadzanie do gruntu ?
mietek pisze:beza pisze: jak wysieję te poziomki do doniczek to one dobrze zniosą później przesadzanie do gruntu ?
Zniosą do doskonale pod warunkiem, że nie wysypiesz całej paczki nasin do jednej doniczki
Najlepiej wysiać po kilka nasionek do małych doniczek, a jak już troche podrosną to przepikować nadmiarowe do następnych małych doniczek zostawiając po dwie trzy sadzonki w doniczce, a wówczas może się zdarzyć, że już w tym roku posmakujesz pojedyńcze owocki
mietek
beza pisze:... przesadziłam chyba tylko ze 20 sztuk. Ręszty nie miałam cierpliwości skubać po jednej i wsadzać oddzielnie. Do niczego taka robota ... .... Następnym razem poczekam i wysieję od razu do gruntu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości