Fil pisze:Ratuunku! A tak się cieszyłam. Wreszcie po wiekach czekania pojawiły sie pączki na mojej wymarzonej magnolii. I co? Dzis przyjeżdżam na działkę, a tam taki widok:
To jakieś fatum, czy jak? Nie wiem co to za diabelstwo, ale potraktowałam to środkiem owadobójczym. Najgorzej, że nie wiem kiedy będę mogła teraz pojechac na działkę i sprawdzić efekty...
A może macie jakis inny pomysł? Co to może być? Nie mógł sobie ten robal wybrać jakichś mniej wyczekiwanych pączków?
Yennyfer pisze:Jurek - wielkie, wielkie dzięki! W domu dziś tapetę sobie zrobię z Twojego zdjecia - mogę ??? Nie pozwiesz mnie o prawa autorskie
jurekg pisze:Baś_22 pisze:Jurekg, a kiedy można robić te odkłady z magnolii może udałoby mi się coś takiego zrobić na tych magnoliach u sąsiadki
Odkłady możesz robić teraz,im wcześniej,tym lepiej.A odetniesz od rośliny macierzystej na wiosne przyszłego roku.
Baś_22 pisze:jurekg pisze:Baś_22 pisze:Jurekg, a kiedy można robić te odkłady z magnolii może udałoby mi się coś takiego zrobić na tych magnoliach u sąsiadki
Odkłady możesz robić teraz,im wcześniej,tym lepiej.A odetniesz od rośliny macierzystej na wiosne przyszłego roku.
Dzięki Jurekg już zrobione a teraz czekamy do wiosny
Wróć do Drzewa i krzewy ozdobne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości