Yennyfer pisze:Dziewczyny, nie będzie tak źle. Jak się Wam rozlezie to rozsadzać i oddawać. Podagrycznika nikt nie przyjmie, miliny - chyba wszyscy chcą!
Jakby ktoś ewentualnie robił listę chętnych to proszę mnie wpisać od razu
Yennyfer pisze:Dziewczyny, nie będzie tak źle. Jak się Wam rozlezie to rozsadzać i oddawać. Podagrycznika nikt nie przyjmie, miliny - chyba wszyscy chcą!
Emmi pisze:Czy milin może kwitnąć teraz? Albo inaczej, Tuurma co kwitnie u Ciebie teraz, takie właśnie trąbkowe, podobne do tego ze zdjęcia tutaj? Bo na bank przyjęchał od Ciebie z resztą kwiatuszków
Onaela pisze:Podpowiedzcie proszę,czy młode miliny należy okryć na zimę ?
zomarel pisze:Skorzystałam z Waszych rad i swoje maleńkie roślinki od Basi też okryłam
Anamaria pisze:Emmi pisze:Chciałam zapytać o Milin, od strony praktycznej. Bardzo mi się podoba a ciągle mi odradzają, że on potrzebuje cichego, bezwietrznego miejsca, rzeczywiście tak jest?
guzik prawda. Urośnie Ci wszędzie, tylko trzeb
a zrobić mu podpory i okrywać przez pierwsze 2-3 zimy albo przynajmniej okopczykować. A miejsca potrzebuje przede wszystkim słonecznego - wtedy kapitalnie kwitnie!
A tu mamy temat o milinie: viewtopic.php?f=38&t=242
Wróć do Drzewa i krzewy ozdobne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości