Ja mam podobny do Papciowego.Cebulka pisze:O, a ja właśnie "jestem na kupnie" kwasomierza...
I nie wiem zupełnie jaki wybrać - czy taki z rureczką wtykaną do ziemi jest OK?
Czy kupić jakiś inny jak kupuję już - jakie Wy macie, drodzy ogrodnicy?
Papcio pisze:Ja podpatrzyłem u Wacka taki Ph-metr i jak go zobaczyłem w "oszołomie" (Auchan) to zaraz kupiłem. Zawsze to jakiś pomiar i wiem co jest kosztował 9,99zł i za tą cenę to uważam że spełnia swoje zadanie.
Andrzej pisze:Super ten Ph-metr!
Nie wiem jak jest z jego dokładnością pomiaru, ale wyglądem i ceną mi się podoba. Niestety w swych okolicach takiego nie spotkałem, czy ktoś może przywieść 1 szt. czegoś takiego do Saginatki? A ja go odkupię.
Ja na poważniejsze zakupy wybieram się 4-go lipca, jeśli do tego czasu kupisz, to nie zapomnij o zaopatrzeniu na zlot.Cebulka pisze:Wac - jak będą to weź może dwa...
(Chyba że mi się uda w weekend zdobyć podobny, bo pojeździmy po różnych sklepach trochę, to w razie czego jakby nie, to napiszę )
Cebulka pisze:Wac - jak będą to weź może dwa...
(Chyba że mi się uda w weekend zdobyć podobny, bo pojeździmy po różnych sklepach trochę, to w razie czego jakby nie, to napiszę )
Do 3-go lipca zbieram zamówienia.Baś_22 pisze: A może i ja mogłabym poprosić o taki nigdy nie mierzyłam kwasowości gleby na mojej działce
Onaela pisze:Oj,fajny ten kwasomierz,też by mi się taki zdał,ale juz chyba za póżno na składanie zamówień ,wac
Wróć do Drzewa i krzewy owocowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości