nie uciekł, a znajdziesz w wątku 'i cała reszta spraw: w temacie "zastosowanie wykładziny podłogowej.Emmi pisze:Gdzieś mi uciekł temat, na którym Wac tłumaczył zrobienie mini szklarenki z okien, ale i tu myślę, że jest doskonałe miejsce.
Szklarnia dla amatora, a my nimi jesteśmy, może być zabezpieczona przed nieproszonymi gośćmi od spodu siatką, taką jak do chrony trawników i nie trzeba wcale dużych wydatków na betonowanie podłoża. Pozdrawiam Świątecznie.Emmi pisze:Gdzieś mi uciekł temat, na którym Wac tłumaczył zrobienie mini szklarenki z okien, ale i tu myślę, że jest doskonałe miejsce.
Mam wątpliwość po zobaczeniu olbrzymich kobczyków na działce. No ale, co za problem dla gryzoniowatych wywalić kobczyk i zrujnować mi uprawę, czy podgryść korzenie w szklarence, jak mają ogólny dostęp do niej...
Tak właśnie tak, w centrach ogrodniczych jest siatka do ochrony przed kretami i nie są to wcale duże pieniądze. Pozdrawiam Świątecznie.Emmi pisze:Jak siatką? Nie bardzo rozumiem... wykopać dół, obłożyć siatką i zasypać ziemią?
koliberek pisze:Gao tunelik jak tunelik, ale te ukochane góry w tle....Niektórzy to maja widoki Tylko pozazdrościć Przyznaję, jestem pół krwi góralka i to taki genetyczny sentyment, a Limanowa to blisko rodzinnych stron mojego ojca
magdziołek pisze:Gao, co będzie rosło w tym tuneliku? A jeszcze zapytam, robiłeś sam, czy kupiłeś tunelik i tylko montowałeś?
gao pisze: ale jeżeli podobają się Tobie takie widoczki to mogę wkleić gdzies w innym temacie (o ile wolno tak zrobić) zdjęcia z mojej okolicy.
[Sro 15:25] magdziołek: Dziewczyny i "Chopaki" mam pytanko do Was w dziale "ogrodowe aranżacje" mini szklarenka
[Sro 15:25] magdziołek: zwróciłam się niby do Sagi ale każda porada mile widziana
[Sro 15:26] magdziołek: Borosiu, Mieteku na Was też liczę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość