Współczuję Co Basiu takiego sąsiada, ale ja bym powiadomił policję, żeby spisała przynajmniej protokół.Baś_22 pisze:Po jakimś czasie sąsiad, ostentacyjnie, sznurkiem wymierzył, Jego zdaniem, prawidłowe odległości, po czym WKOPAŁ KRAWĘZNIKI DOKŁADNIE W TO SAMO MIEJSCE W KTÓRYM BYŁY !!!!!!!!!!!!!
Niestety słupków już nie zabetonował !!!!!!! Zrobiłam to sama !!!!
I pomyśleć, że dzisiaj jest DZIEŃ ŻYCZLIWOŚCI !!!!
A tak swoją drogą, jak myślicie, czy powinnam napisać pismo do Zarządu ROD o tym zajściu
Jeśli chodzi o sąsiada, to raczej już nim dla mnie nie jest i ma niestety przerąbane.
Baś_22 pisze: Oznajmił Mu też, że ma więcej skarg na Niego i zaczyna mieć tego dosyć!
I właściwie to na tyle Zobaczymy jak sprawa potoczy się dalej
tuurma pisze:Ale nie zamartwiaj się tym za bardzo, lepiej pomyśl, co w przyszłym roku ulepszysz na działce. A sąsiada niech skręca, jakie u Ciebie rośliny i warzywa piękne i dorodne!
tuurma pisze:Swoją drogą Ty jeszcze na działeczce jakieś prace prowadzisz? W takie zimno (a może nawet śnieg - nie wiem, czy tamu u Ciebie jest)? Lepiej się napij mleka z czosnkiem na wszelki wypadek, bo kataru dostaniesz, niepoprawna działkowiczko Ewentualnie na rozgrzanie polecam dyniową zupkę, właśnie mi pyrka na kuchence - nalać?
Mikros pisze:Ale skunks Basiu podziwiam Twoją cierpliwość bo ja bym mu łopatą przyłożyła za ten kawałek ziemi na cmentarzu
Onaela pisze:Basiu-Ty sama ten beton zalewasz,czy pilnujesz wykonawców
lucysia pisze:Dzielna kobieta grunt to robić swoje Basiu.Sąsiad kawała dziada,swoją drogą ciekawa jestem jak mu te kwiatki rosną jak on do nich epitety śle a nie miłe słówka???
Onaela pisze:A skoro tak,to" spieprzaj dziadu"
Onaela pisze:Wprost nie potrafię wyobrazic sobie Ciebie zalewającą słupki betonem,bo ja chyba nie porwałabym sie na takie przedsięwziecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość