Sz_elka pisze:Chyba już czas założyć mu odrębny temacik!
Bieżący wygląd -
amita pisze:Spoko,to specjalnie.Szela potęguje wrażenia
Baś_22 pisze:Szeluś zdjęcia się wzięły i nie wkleiły
Baś_22 pisze:Mam nadzieję, że skoro wreszcie założyłaś dla swego pięknisia oddzielny temat, to przeniesiesz tutaj wszelkie wcześniejsze o nim informacje
Cebulka pisze:Będzie tym czerpał energię z kosmosu
A poważniej to to może będą nowe główne gałęzie? Kwitł jak szalony to teraz pora gałęzie wypuszczac?
Widac, że mu dobrze u ciebie
Ale wiesz tak w interesie również twoim własnym uważam, że powinnaś zrobic jakąś akcję robienia i rozdawania szczepek. Myślę że znajdą się 'dobre ręce' tfu tfu na psa urok jakby się coś z nim stało żeby była pula genetyczna zachowana
Ta co dostałam od ciebie oczywiście jest i ma się nieźle - tylko że zdaje się nie wiesz na 100% że to z pięknisia?
amita pisze:Mój kawałek pięknisia wypuścił kawałeczek nowego pędu.
amita pisze:Wiesz, u mnie geranium ma listki, ale korzonków nic. Za to żyworódka szaleje. Adam też przyniósł szczepeczki, ale te od Szeli koczują na działce i rosną w oczach. Mam zamówienia na sadzonki.
tereklo pisze:U mnie geranium zanikło całkiem, może niepotrzebnie trzymałam go w wodzie?
Żyworódka w wersji bonsai też ma się dobrze.
Ostatnio gdzieś słyszałam, że babka 84 letnia ma się zdrowo, bo codziennie zjada jeden listek żyworódki.
Baś_22 pisze:tereklo pisze: Ostatnio gdzieś słyszałam, że babka 84 letnia ma się zdrowo, bo codziennie zjada jeden listek żyworódki.
to jaką Ona musi mieć plantację tej żyworódki i to zróżnicowaną w czasie
Sz_elka pisze:tereklo pisze:
I co z tych ciosów urosło?
ano nic szczególnego - wyciągnęły się jeszcze, pocieniały mocno i pełzają po suficie - pewnie w liście się zamienią!
tereklo pisze:Sz_elka pisze:... pełzają po suficie - pewnie w liście się zamienią!
UFO? kosmiczny wywiad?
Sz_elka pisze:Dokładnie tak to wygląda Tereniu!
W ramach forpoczty już wysłał jednego kwiatowego przedstawiciela nocnego, a inni powoli się szykują do rozkwitu!
Cebulka pisze:Sz_elka pisze: ano nic szczególnego - wyciągnęły się jeszcze, pocieniały mocno i pełzają po suficie
Nieeee... nic szczególnego, ot kilkumetrowe zielsko zarosło mi już całkiem okno, a teraz pełza po suficie... dzień jak co dzień
amita pisze:Szela, gdzie Ty za 6 stówek możesz mieszkać nad morzem dwa miesiące???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości