Baś_22 pisze:Moje Zefiranty wielkokwiatowe są nie do zdarcia
Zakwitły ponownie pomimo nie najlepszych warunków jakie miały przez ostatni czas. Będę musiała o nie bardziej zadbać w nagrodę, że cieszą teraz moje oczy
Sz_elka pisze:Baś_22 pisze:Moje Zefiranty wielkokwiatowe są nie do zdarcia
Zakwitły ponownie pomimo nie najlepszych warunków jakie miały przez ostatni czas. Będę musiała o nie bardziej zadbać w nagrodę, że cieszą teraz moje oczy
a może lepiej nie polepszać im warunków - może tak lubią i dlatego kwitną? tak jak mój piękniś?
Cebulka pisze:O kurczę też myślałam że zefiranty są ogrodowe. Czy to jakaś specjalna odmiana czy"tak wyszło"?
Cebulka pisze: Jak tam ilość parapetów w nowym mieszkaniu w stosunku do posiadanej ilości doniczkowców?
Baś_22 pisze:Sz_elka pisze:Baś_22 pisze:Moje Zefiranty wielkokwiatowe są nie do zdarcia
a może lepiej nie polepszać im warunków - może tak lubią i dlatego kwitną? tak jak mój piękniś?
...a wiesz Szela, że się nad tym zastanawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości